Sidan håller på att ladda, vänligen vänta...
Logga in
Personnummer med 12 siffror i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN.
Glömt lösenordet?

  • Logga in
    • Personnummer med 12 siffror i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN.
      Glömt lösenordet?
Billdals Kappseglingssällskap-logotype
Billdals Kappseglingssällskap
  • Hem
  • Om BiKSS
    • Styrelsen
    • Klubbinfo
    • Medlemskap
    • Sponsormedlemskap
    • Jolleplatser
    • Våra båtar
  • Nyheter
  • Kappsegling
    • Program 2023
    • Resultat 2023
    • Arrangera Torsdagsseglingar
      • Upplägg
      • Rollbeskrivningar
      • Bemanning 2023
      • Bemanning Tidigare år
        • Bemanning 2022
        • Bemanning 2021
        • Bemanning 2020
        • Bemanning 2019
        • Bemanning 2017
        • Bemanning 2016
        • Bemanning 2015
        • Bemanning 2014
        • Bemanning 2013
        • Bemanning 2012
        • Bemanning 2011
    • Resultat Tidigare år
      • Resultat 2022
      • Resultat 2021
      • Resultat 2020
      • Resultat 2019
      • Resultat 2018
      • Resultat 2017
      • Resultat 2016
      • Resultat 2015
      • Resultat 2014
      • Resultat 2013
      • Resultat 2012
      • Resultat 2011
    • Program Tidigare år
      • Program 2022
      • Program 2021
      • Program 2020
      • Program 2019
      • Program 2018
      • Program 2017
      • Program 2016
      • Program 2015
      • Program 2014
      • Program 2013
      • Program 2012
      • Program 2011
  • Seglarskola
    • Kurser och Anmälan
    • Vuxenseglarskola
    • Ungdomar
  • Träning
    • Optimist, Feva/Quest
    • ILCA/Aero
  • Caféet
    • Instruktioner Torsdagsseglingar
    • Instruktioner Regattor
  • Länkar
  • Bilder
  • Sponsring
  1. Caféet
  2. Instruktioner Regattor

Café-instruktioner Regattor

REGATTA – Start samma tid som registreringen öppnar 

  • 2 familjer i café och 2 vid grillen. Tiderna är planerade så att det är överlapp vid lunch då det finns mest att göra.

 Cafe:

  • Öppnar samma tid som registreringen öppnar - vanligtvis kl 9 men kolla aktuell seglingsinformation.
  • Starta med att sätta på kaffe och bullar, som det säljs mycket av på förmiddagen.
  • I övrigt gäller samma café-instruktion som på torsdagar fast utan toast.
  • Om hamburgerbröden ligger i frysen, tas de fram så de kan tina. Åtgång på en regatta är ca 70-90 styck.
  • Korv kan värmas efterhand, ca 15-20 styck.
  • Hamburgarna betalas i caféet, som lämnar ut ”hamburgerfickor”.

Grill:    

  • Grillen startas kl 10:30. Kol och tändvätska finns i segelförrådet. Ställ grillen på ett ställe med lä: vid entrén eller vid "rib-parkeringen" vid bryggan som har den bästa utsikten.
  • När extra kol behövs används ”grillstarter” så det alltid är varm kol på grillen.
  • Om bröden ligger i frysen, tas de fram så de kan tina. Åtgång på en regatta är ca 70-90 styck.
  • Medan kolen värms förbereds sallad, tomat, gurka och övriga hamburger-tillbehör.
  • Bord med tillbehör dukas i anslutning till grillen.
  • Hamburgarna betalas i caféet, som lämnar ut ”hamburgerfickor”.
  • Försäljningen sker ofta i två omgångar: Störst vid lunch, mellan de två seglingarna, men även ett antal efter 2:a seglingen.
  • Grilla gärna i förväg. Burgarna hålls varma på plåtfat som kan ställas på grillen.

 Betalning:

  • Görs i caféet med kontant eller Swish.
  • Om någon samlar sina köp skrivs de på listan med namn och telefon, och se till att de betalar innan de lämnar. Seglingsledaren kan hjälpa till genom att vid prisutdelningen påminna folk om att betala.
  • Dagens kontanta försäljning räknas samman. Den som har stått i caféet tar med sig pengarna från kassan och swishar samma belopp till Caféswishen med texten ”Café kontant” och dagens datum.

Avslut:

  • Släng sopor, städa och diska så allt är klart för nästa segling.
  • Färskvaror (sallad, lök mm) som har blivit över kan slängas. Ofta är det länge till nästa regatta.
  • Om något saknas eller tar slut skriv på listan och meddela caféansvarig.

 Tack för hjälpen _/)_


/explorer/widgets/widget-image-1.jpg
/explorer/widgets/widget-image-2.jpg

Aktuellt


Förbundsnytt

jan 26 Dags för deltävling 2 i SM i e-segling
26 jan 2023 16:07
Onsdag 1 februari, kl. 20.00 är det dags för den andra deltävlingen i grundomgången för SM i e-segling...
Läs mer
jan 20 Storsatsning på utbildning - utbilda i klubben 2023
20 jan 2023 11:52
För att stödja återstarta klubbarna efter pandemin och möjiggöra utbildning av fler ledare har Seglarförbundets styrelse beslutat att under 2023 subventionera kursavgifterna för alla förbundets licensierade utbildningar...
Läs mer

Viktiga länkar

  • Kontakta oss
  • Mer information om cookies

Aktuellt

  • Oscar och Elvin försvar... 17 sep 2022
  • Kajsa vann Billdalspokal... 20 aug 2022
  • SM Guld till Anders Matt... 14 aug 2022
  • Vårserien avslutad 2 jul 2022
  • Styrsö Runt för 20:e g... 19 jun 2022

Billdals KSS

  • ordforande@billdalskss.se
  • https://www.billdalskss.se/
KanslietOnline™
  Jag accepterar

På vår webbplats använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Mer information om cookies.