Medlemskap

Välkommen att bli medlem i Billdals KSS!

Vi har två olika typer av medlemskap:

  • Junior (t o m det år man fyller 26): 250 kr
  • Senior: 500 kr

Som medlem får du möjlighet att delta i vår seglarskola, träningsverksamhet och andra seglingar, du kan få hyra jolleplats och du kan få låna klubbens segelbåtar! Och mycket annat roligt - håll utkik på hemsidan!

Klubben kommer "snart" att byta system för hanteringen av medlemskap, men innan ett nytt system är på plats går det att anmäla medlemskap enligt nedan.

För att teckna nytt medlemskap gör så här:

  • Gå in på sidan "Anmäl medlemskap" och fyll i registreringsformuläret.
  • Betala medlemsavgiften till PG 623521-2, och ange medlemmens namn och personnummer på inbetalningen.

För att förnya medlemskap för 2024 gör så här:

  • Om du säkert vet att medlemskapet är rätt registrerat i vårt medlemsregister i IdrottOnline räcker det att du betalar medlemsavgiften till PG 623521-2. Ange medlemmens namn och personnummer på inbetalningen. Betala senast den 15 maj.
  • Om du är osäker på om medlemskapet är rätt registrerat bör du förnya medlemskapet på samma sätt som man tecknar nytt medlemskap. Detsamma gäller om du vill ändra uppgifter om mobilnummer eller e-postadress.
  • Adressförändringar behöver inte meddelas - de uppdateras per automatik via folkbokföringen.

För att avsluta medlemskap gör så här: 

OBS vi behöver komplett personnummer på samtliga medlemmar för att registrera er i vårt medlemsregister, och för att få bidrag till vår verksamhet. Medlemsregistret ligger i IdrottOnline, ett system som ägs och drivs av Riksidrottsförbundet, och följer GDPR.

Inga personnummer eller adressuppgifter går till någon annan än förbundet och klubbens administratör.  Inga av dessa uppgifter säljs vidare eller används till någon marknadsföring eller annan kommunikation utöver Billdals KSS medlemsinfo.