Nyheter

Kvarglömda kläder skänks till Röda Korset

  • 24 sep 2012

Den 15/10 rensar Ingela klubbhuset på alla kvarglömda persedlar och skänker allt användbart till Röda Korset. Resten slängs. Vill du komma in i klubbhuset för att hämta något innan dess - kontakta Ingela Olander, tel 0708 871454, ingela@bkss.org

Fin avslutning på Höstserien

  • 13 sep 2012

Årets sista Torsdagssegling bjöd på västliga vindar på 8-10 m/s och stor uppslutning på lasersidan, där Marcus Andersson vann Höstserien. Segrare i Optimist A blev Axel Andrén, i Optimist B Erik Bergland och i Optimist C John Springer. För övriga resultat, se under Kappsegling/Resultat 2012.

Bilder från KM

  • 13 sep 2012

Nu ligger foton från Klubbmästerskapet på hemsidan, se under Bilder.

Magnus Törnqvist - ny klubbmästare!

  • 10 sep 2012

Årets klubbmästerskap blev riktigt blåsigt, med västliga vindar på 10-13 m/s och mer i byarna. Och det passar ju Magnus fint! Han tog hem segern med knapp marginal till tvåan - en Vision med fyrmanna-besättning och Marcus vid rodret. Dramatiken på vattnet var stor med bl.a. en skenande trimaran, bärgning av en kapsejsad Vision, ... det kommer snart bilder!

Foton från blåsig Torsdagssegling

  • 10 sep 2012

Det var en hård segling torsdagen den 6 september med regn och vindar upp mot 15 m/s i byarna. En Feva, två Vision och sex Lasrar startade - många kapsejsade men alla tog sig runt banan och i mål. Tommy Isidorsson tog en massa bilder som han lagt på Shutterfly:

Seglingsfunktionärer sökes!

  • 5 sep 2012

Vill du lära dig hjälpa till att leda en segling? Vi behöver fler funktionärer som hjälper till på bryggan vid våra seglingar. Under KM nu på lördag får ni chansen att lära er hur det går till att leda en segling.